Diensten

  • Gratis persoonlijk advies, indien nodig aan huis

  • Vertaling van uw wensen naar uw persoonlijke situatie

  • Voor ieder budget: laag, midden en high end

  • Zowel muziekliefhebbers als vergevorderde luisteraars

  • Nieuwe apparatuur en complete sets

  • Minimaal 5% korting, mogelijk oplopend tot 10%

  • Gratis installatie, waarna u direct kunt genieten

  • Volledige fabrieksgarantie en persoonlijke service

  • Ook bekend met de tweedehands Hifi-markt

Referenties

Daniël heeft ons heel goed geholpen bij het aanschaffen van een nieuwe geluidsinstallatie. Nadat wij heel wat winkels hadden bezocht en verkooppraatjes hadden gehoord, was het een verademing om bij Daniël te komen. Hij luistert goed naar wat wij willen, zowel qua muziek kwaliteit als qua budget. Vervolgens komt hij met goede ideeën. Je hebt niet het gevoel dat je iets móet kopen bij hem. Hij straalt enthousiasme uit over zijn vak (geluid en muziek). En het leuke is: we hebben er heel wat bijgeleerd over geluid en de techniek van een hifi installatie. Door hem zijn we beter gaan luisteren en nog meer van muziek gaan genieten. Na een (half?) jaar zijn we nog steeds heel blij met onze prachtige installatie. Het is een rijke en mooie beleving in onze woning.

Karin Schoonhoven & Erik Bakker / muziekliefhebbers

Op zoek naar een nieuw hifi-set bij mijn staande B&W speakers kwam ik, via de website dmp-records, in contact met Daniël van Horssen die mij met kennis van zaken heel uitgebreid en gedetailleerde info verstrekte voor een nieuwe installatie i.c.m. de speakers, passend bij mijn budget. Dit leidde tot de aanschaf en levering van een hoogwaardige voor- en eindversterker en CD speler van Rotel, compleet met passende bekabeling geïnstalleerd door Daniël himself. Ik kan nu optimaal genieten van mijn favoriete orgel- en vocale CD collectie, met een zo natuurlijk mogelijk geluid. Zeer aanbevolen.

Johan Eykelboom / Facebook

In het voorjaar van 2021 besloot ik mijn geluidsinstallatie te vervangen. Als professioneel musicus heb ik oor voor geluid; mij ontbreekt evenwel het talent om bijzonderheden van technische specificaties te doorgronden en kennen. Daarom besloot advies te vragen aan Daniël, mijn oud-student aan het Koninklijk Conservatorium die in de loop der jaren CD’s van mij opnam en produceerde. We begonnen met het beluisteren van opnamen in velerlei bezettingen op de installatie in de studio van Daniël. Eigenlijk was mijn keuze daarmee gelijk gemaakt. Daniël gaf ik opdracht tot aankoop en plaatsing van een identieke installatie. Dat proces liep zoals ik, hem kennende, verwachtte: professioneel en efficiënt. Ik geniet opnieuw met volle teugen van mijn uitgebreide CD collectie! De aankoop van een geluidsinstallatie doe je een paar keer in je leven. Daarom is het goed je professioneel te laten adviseren. Niet alleen voor het hoge segment waarvoor ik opteerde, maar juist ook voor het middensegment is professionele begeleiding raadzaam. Daniël kan de wensen van adspirant-kopers goed analyseren. Die analyse leidt tot een advies dat kwalitatief en budgettair maatwerk is. Van harte aanbevolen!

Jos van der Kooy / musicus

Al langere tijd voelde ik de noodzaak een upgrade te doen van mijn apparatuur. Als beroeps organist/klavecinist is een heel gedetailleerde en authentieke weergave van groot belang. De vraag was daarom ook in feite behoorlijk lastig: het goed en onvervormd weergeven van polyfone orgelklanken, maar ook een opname waarin ensemblemuziek of clavichord klinkt, vergen het uiterste van techniek. Ik ben met Daniël naar een leverancier geweest, met een stapeltje CD’s, een soort dwarsdoorsnede van mijn collectie. Gaandeweg kreeg het advies steeds meer vorm, waarbij naast de speakers heel kritisch gekeken is naar voor- en eindversterker en bekabeling. Ik wilde het in een klap allemaal goed voor elkaar hebben, en daarmee heeft Daniël mij fantastisch geholpen. Ook het aansluiten van alles werd door hem zelf verzorgd en perfect werkend opgeleverd. Ik ben erg ingenomen met zijn advies en de geleverde oplossing!

Niels-Jan van der Hoek / musicus

Daniël van Horssen is niet alleen als klankregisseur en vormgever actief. Met zijn ervaring en overzicht over de kwaliteiten van de diverse audioapparatuur, adviseert hij ook graag bij de aanschaf van een goede geluidsinstallatie. Daarbij houdt hij rekening met de verwachtingen en de luisterbehoefte van de klant en de ruimtelijke omstandigheden waar de geluidsinstallatie het beste geplaatst kan worden. Dankzij Daniëls advies genieten wij van een zeer goede audio installatie die het beluisteren van klassieke muziek thuis tot een feest maakt!

Pieter van Dijk / musicus

Contact